CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Informatika, számítástechnika » Izgalmas informatika területek nagyító alatt!

Izgalmas informatika területek nagyító alatt!

Az alábbi cikkben néhány divatos, izgalmas informatika területet fogunk megvizsgálni.  

Korábban már ráfókuszáltunk az egyik legdinamikusabban fejlődő területre, ez pedig a grafika volt.  

A számítógépes grafika az egyik legdinamikusabban fejlődő terület ma, érdemes belevágni, mert értelemszerűen grafikai munkából sincs éppen hiány!  

A cikkben mos további érdekes informatika területet is megvizsgálunk.  

Fogadja szeretettel ezt a minitanulmányt!
Reméljük, hasznára válik majd!  

Üdvözlettel,
Netlogi C School
Gyakorlat orientált informatika oktatás rugalmas időbeosztással! <a href="http://www.netlogi-c.net">http://www.netlogi-c.net
</a>
Igazából több területről is szó van, ezért mi csak egy gyűjtőnevet adtunk neki: „Webes szakmák”.  

Azért nevezzük így őket, mert a webhez kötődnek:
- a Webdesign (weblapkészítés)
- a Webprogramozás
- az Online Marketing  

Ez a három terület hihetetlen intenzitással fejlődik, köszönhetően annak, hogy hazánkat is elkapta az internetes robbanás. :-)  

Szerencsére már nem csak a nagy cégek, hanem a mikro, kis- és közepes cégek is rádöbbentek arra, hogy be kell vonniuk az életükbe az internetet, hiszen weboldal és online marketing nélkül egyenesen öngyilkosságot követnek el azzal, hogy tucatnyi érdeklődőtől és vevőtől esnek el.  

Természetesen merő hobbiból is készíthetünk weboldalt, de egy ügyesen összerakott, felhasználóbarát (ügyfélbarát!) keresőoptimalizált, marketingezett weboldal ma már egy vállalkozás számára hatalmas erőt képvisel, amit leginkább az érdeklődők és vevők számának robbanásszerű növekedésében érzékel.  

Ez a hihetetlen „robbanás” azonban jó hír a webdesignerek, webprogramozók számára is, hiszen ezt a vonulatot nagyrészt ők szolgálják ki.  

Figyelniük kell azonban arra, hogy az elvárások folyamatosan emelkednek, és ezért nekik is folyamatosan fejlődniük kell.  

Ma már egyenesen gondot jelent, ha egy webdesigner nem tud optimalizálni, és nem ismeri a keresőmarketing eszköztárát.  

Ezért szó sem lehetett arról, hogy keresőoptimalizált részt kihagyjuk a Webdesigner Mester képzésünkből!

Ráadásul jár mellé egy izgalmas "Webes szakmák csomag" is ajándékba, mely 1000 professzionális websablont tartalmaz, amik megkönnyítik a munkáját!  

A webprogramozó munkák ma már karöltve járnak a webdesign-nal. Szinte el sem tudunk képzelni weboldalt olyan extrák nélkül, mint pl. hírlevél-rendszer, archívum, keresési funkció, fórum stb.  

Hatalmas igény van a piacon a webprogramozói munkára, és ezért a webprogramozás a másik olyan terület, amit érdemes kitanulni! Webprogramozó Mester képzésünket kifejezetten azoknak fejlesztettük ki, akik komolyan akarnak foglalkozni a webprogramozással!

Az internetet rengeteg mindenre lehet használni… tucatnyi hasznos információt találunk rajta, valamint játékokat, ingyenes letöltéseket is… stb.  

Van azonban itt valami, amit szerencsére egyre többen ismernek fel: az internetet a vállalkozások üzleti szempontból nagyon is ki tudják használni!  

Sokan azt hiszik, ha felhúznak egy weboldalt, akkor már ömleni is fog a látogatók hada, de sajnos ez nem így működik.  

Ha Ön ki akarja használni az internetet üzleti célokra, akkor tudnia kell, hogy a weboldal felépítése csupán az első lépcső a skálán, mert a munka csak ezután kezdődik!  

Az online marketing az a rendkívül izgalmas terület, ami a weboldalak marketingezésével foglalkozik, és ma már nem csak vállalkozóknak, cégvezetőknek érdemes megtanulni, hanem webdesignereknek, webprogramozóknak is, hiszen az ügyfelek sokszor nem csak egyszerűen egy igényes, keresőoptimalizált weblapot szeretnének, hanem egy működő, látogatókat, érdeklődőket szállító weboldalt… végső soron olyat, ami vevőket és pénzt fog hozni nekik.  

Online Marketing Mester képzést rendszeresen indítunk, így Önnek lehetősége van arra, hogy az online marketinget megtanulja!  

Itt bővebben is olvashat az Online Marketing Mester képzésről!

Gyakorlat orientált informatika képzéseink listáját itt találja!


Jó tanulást, fejlődést kíván Önnek,
a Netlogi C School csapata
http://www.netlogi-c.net

Címkék: informatika webdesigner grafika online marketing

Megjelenés ideje: 2010-08-14 08:31:26

Beküldte: Weinzierl Anett (Netlogi C School)

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.