CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Életmód, egészség, szépségápolás » A zenei karrier szóba sem jöhetett...

A zenei karrier szóba sem jöhetett...

Grant Gannont azelőtt pánikrohamok tették tehetetlenné. A Dianetikának köszönhetően ez már a múlté.

A ma 31 éves Grant Gannon hároméves kora óta zongorázik. A játékokhoz, reklámokhoz, weboldalakhoz, e-kártyákhoz és filmekhez komponált zenéi a dzsessztől a salsáig, a rocktól az R&B-ig ívelnek. De egészen addig, amíg szcientológus nem lett, nem is gondolhatott karrierre azon a területen, amelyet imádott.

„A pánikrohamok munkaképtelenné tettek” – mondja.

Hat évvel ezelőtt Gannon észrevett néhány L. Ron Hubbard-könyvet főnöke polcán, az ingatlanközvetítő cégnél, ahol dolgozott.

„Megkérdeztem, miről szólnak – mondja Gannon. – Válasza egy kérdés volt: »Van valami, amin javítani szeretnél az életedben?« Mondhatni” – gondoltam magamban.

Másnap Gannon ellátogatott a Miami Szcientológia Egyházba, hogy próbát tegyen.

Mivel átélt már olyan súlyos pánikrohamot, hogy arcának bal oldala elzsibbadt és szinte bénultnak érezte magát, Grant elmagyarázta helyzetét az egyház egyik munkatársának, aki leegyeztetett számára egy Dianetika tanácsadó ülést.

„Mire az ülésnek vége lett, a pánik elmúlt – mondja Gannon –, és soha többé nem volt pánikrohamom.”

Gannon most már számtalan lehetőséget fontolóra vehetett mind személyes, mind szakmai szempontból. Úgy érezte, roppant tehertől szabadult meg, és most már olyan választási lehetőségei adódnak, amelyeket sokáig lehetetlennek gondolt.

„A Szcientológia nem csupán eltávolította az akadályokat; abban is segített, hogy elhatározzam magam és megerősítsem a döntésemet” – mondja.

Ami végső soron arra inspirálta Gannont, hogy folytassa zenei karrierjét, az az L. Ron Hubbard által kifejlesztett technológia volt, amelyet Adminisztratív skálának neveznek.

„Ránézel a céljaidra, és hogy mit akarsz létrehozni, és lépésről lépésre kidolgozod azokat a tevékenységeket, amelyek elvisznek onnan, ahol vagy, oda, ahol lenni akarsz” – mondja Gannon.

És az eredmény?

„Végre azt csinálom, amit mindig is akartam” – mondja.

Bemutató videója egy a több mint 200 „Találkozz egy szcientológussal” videóból, amelyek megtekinthetőek a Szcientológia weboldalán: www.szcientologia.org.hu.

A népszerű „Találkozz egy szcientológussal” bemutatók a Nemzetközi Szcientológia Egyház videócsatornáján, a szcientologia.org.hu weboldalon most már több mint 200, tévéadás-minőségű dokumentum-videót ölelnek fel, amelyek szcientológusokat mutatnak be a legkülönbözőbb helyekről, az élet minden területéről. Ezeket a személyes történeteket szcientológusok mondják el: oktatók, tinédzserek, ejtőernyősök, egy golfoktató, egy hip-hop táncos, IT-menedzser, műrepülő pilóta, anyák, apák, fogorvosok, fényképészek, színészek, zenészek, divattervezők, mérnökök, tanulók, cégtulajdonosok és MÉG sokan mások.

Digitális úttörőként és az online vallási közösség vezetőjeként 2008 áprilisában a Szcientológia Egyház volt az első főbb vallás, amely elindította saját YouTube videocsatornáját. A hivatalos Szcientológia YouTube csatornát ma már milliók látogatják.

Forrás: http://www.napikozlony.hu/2013/02/a-zenei-karrier-szoba-sem-johetett/

Címkék: L. Ron Hubbard Dianetika zene cél pánikroham

Megjelenés ideje: 2013-02-08 20:30:00

Beküldte: F. Krisztina

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.