CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Életmód, egészség, szépségápolás » Hartmann Naturkozmetika

Hartmann Naturkozmetika

November közepétől már nálunk is elérhetőek aMESO I LASERkészülékkel végezhető bőrfiatalító kezelések.Nézd meg kezeléseink széles tárházát,a hagyományos és mezoterápiás kezelések ötvözéseit.Bőrfiatalításbanfeszesítésben,problémás bőr kezelés-ápolásában keress minket hogy minél előbb kezdhessük!A kezelés során mindig bőröd aktuális állapota határozza meg, hogy melyik típusú hévízi iszapot, gabonapakolást, masszázskrémet vagy szérumot használjuk.Így tudjuk a legnagyobb mértékben harmonizálni bőrödet, és segíteni a megújulásban.
<a href="http://www.lezeresborfiatalitas.hu/regeneralo-arckezeles/">
http://www.lezeresborfiatalitas.hu/regeneralo-arckezeles/
</a>Ez a kezelés csodát tesz a fáradt, fakó, vagy érzékeny, rosaceás bőrrel:mélyen hidratál ,elsimítja az apróbb ráncokat ,feltölti a bőrt a szükséges nedvességgel és tápanyagokkal ,nyugtatja az irritált bőrt, megszünteti a kellemetlen tüneteket.
A kezelés speciális metódus alapján zajlik, az egyes készítmények hatóanyagai egymásra épülnek, egymás hatását erősítve biztosítják az eredményt.A relaxáló arc- és dekoltázsmasszázs, valamint kéz- és fejmasszázs szintén a kezelés részét képezik.

Címkék: bőrfiatalítás meso i laser problémás bőr kezelések

Megjelenés ideje: 2013-02-10 22:20:13

Beküldte: Hartmann Tímea

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.