CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Életmód, egészség, szépségápolás » Új családtag

Új családtag

Jule Rotenberg szobrász most mint édesanya lépett élete új szakaszába, és nagyon tetszik neki. Az ő személyes „Ismerjen meg egy Szcientológust” portréját megtekintheti a www.szcientologia.org.hu weblapon.

Jule már hosszú ideje várta, hogy anya lehessen, amikor is a Los Angeles-i székhelyű művész és színész férje, Jack Armstrong úgy döntöttek, hogy örökbe fogadnak egy gyereket.

„Készen álltunk, és izgatottan vártuk az életünkbe beálló változásokat – mondja Rotenberg –, és alig vártuk, hogy felelősséget vállalhassunk valaki más életéért, aki túlélésében teljesen tőlünk függ. Hatalmas és nagyon fontos felelősség.”

Onik Zane Armstrong 2011. május 26-án, 14:44-kor 3 kiló 12 dekával született Dél-Kaliforniában. Rotenberg is a szülőszobában tartózkodott.

„Gyönyörű kisgyerek, és mi nagyon izgatottak vagyunk – mondja Rotenberg. – Tényleg nagyon szeretek anya lenni, és az egész nagyon természetesnek tűnik a számomra.”

A 13 éve boldog házasságban élő Rotenberg és Armstrong úgy érzi, hogy a szülői szerep még közelebb hozta őket egymáshoz.

„Onik szülőanyja 16 éves, nagyon kedves, és nagyon szerelmes a 17 éves barátjába – mondja Rotenberg. – De még iskolába járnak, és nagyon korai lenne számukra, hogy családot alapítsanak. Igazán jól kijövünk egymással mindannyian, és nagyon örülnek, hogy mi lettünk Onik szülei. SMS-eket és fényképeket küldünk nekik Onikról, és a jövőben meg is fogják őt látogatni.”

Rotenberg és Armstrong még csak ismerkednek a szülői szereppel, de nagyon lelkesítőnek találják életüknek ezt az új oldalát.

„Jack és én igazán tiszteljük és támogatjuk egymást művészileg. Jól együttműködünk, és szeretünk összedolgozni – mondja Rotenberg. – És tudom, hogy a gyermeknevelés még egy újabb kreatív vállalkozás lesz, amelyben osztozhatunk.”

Az új szülők már alkalmazkodtak az új rutin feladatokhoz és időbeosztáshoz.

„Elképesztő ez a kis emberke – mondja Rotenberg. – Természetesen mi különlegesnek tartjuk, de persze tényleg különleges. Most épp a sok alvás, evés és pelenka időszakát éljük. Elmagyarázzuk neki, hogy mi történik, és tudatjuk vele, miszerint megértjük, hogy amikor az új kis testecskéjét próbálja irányítani, néha besokall. A Szcientológia révén rendkívüli türelemre tettem szert, és ez hatalmas erény, amikor a kicsi az éjszaka közepén elkezd sírni.”

A Szcientológia vallást L. Ron Hubbard író és filozófus hozta létre. Az első Szcientológia szervezetet Los Angelesben alapították 1954-ben, és a vallás úgy elterjedt, hogy mára már 167 országban több mint 10000 szervezetet, missziót és területi csoportot mondhat magáénak több millió taggal.

Forrás: http://www.napikozlony.hu/2013/02/uj-csaladtag/

Címkék: szcientológia gyermeknevelés örökbe fogad szobrász

Megjelenés ideje: 2013-02-13 15:10:37

Beküldte: F. Krisztina

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.