CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Üzlet, vállalkozás » Ytong rendelés az interneten

Ytong rendelés az interneten

Tudod, építkezünk most, és nincs időm minden építőanyag után egyenként rohangálni. Sőt igazából lassan már rohangálni sincs időm. Annyi a munka a cégnél, hogy örülök, ha hat órára végzek vele, de még ez se sikerül mindig. Ezért kipróbáltam a netes rendelést. Az alap már kész van, a falazáshoz kell Ytong falazóelemeket vennem. Leültem a gép elé, és megnéztem az építőanyag kereskedők honlapjait. Rákerestem az ytongra, és három kereskedőtől kértem ajánlatot. Kettő hamar meg is jött, és az egyik még fel is hívott előtte, és rákérdezett néhány dologra. Az ajánlott ytong árak nagyjából egyformák voltak, naná hogy azt választottam, ahonnan fel is hívtak. Már meg is jött a falazóelem, csinálják is nemsokára a falat.

Klassz dolog ez a netes árajánlatkérés, akár a számítógép mellől is meg lehet rendelni az összes építőanyagot. Már látom is magam előtt, hogy nem kell többé mászkálnom az építőanyag kereskedőkhöz, mert mindent meg tudok rendelni a gépen. Simán végzem a munkámat, és amikor kell valami, akkor csak rákeresek a Googleben, és ajánlatokat kérek róla. Nem töltöm el feleslegesen az időmet az autózással.

Címkék: ytong ytong árak

Megjelenés ideje: 2013-04-05 09:31:42

Beküldte: szunaip

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.