CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Állás » Arbeit - németországi munka

Arbeit - németországi munka

Keressen pénzt Ön is Németországban.

Vállalkozásunk megalapítása óta igen nagyfokú elismerésre hivatott a Német munkavállalói állásbörzén. Több száz ügyfeleink közt megtalálhatók a BMW AG, Deutsche Bahn AG, E.ON AG, Lear Corporation, Münchner Rück, Siemens AG, világszerte jól ismert vállalatok is. A pillanatnyi németországi álláslehetőség komoly lehetőségeket kínál az EU-s embereknek, így a magyar szakembereknek, specialistáknak, és felkészített, segédmunkát igénylőknek is. Még nem volt ennyire előnyös Németországban a munkalehetőség, tudniillik a német munkaerő piacon most sokkal többen nyugdíjaztatják magukat, mint vállalnak állást.

Az 1988-ban alapított vállalkozásunk Münchenben, Drezdában, Landshut, Regensburgban és a Müncheni repülőtéren üzemeltet székhelyet. A Müncheni Repülőtér nagyon különös és nagy eshetőségeket ígér a társalgási  nyelvtudással rendelkezők részére. Egyszerű betanított funkció vagy szaktudású múltat igénylő foglalkoztatás fogadja itt Önt. Nyilvánvalóan a fizetség az érvényben lévő németországi munkaerő piacon hatályban lévő jogos árak szerint történik.

Az AIDE GmbH. keres németül kielégítő szinten beszélő munkatársakat: Ha Ön a német nyelvet beszéli, akkor a mi vállalatunk Önnek is javasol egy elfogadható németországi foglalkozást. Sajátítson el Németországban egy foglalkozást és legyen keresete.

Nemcsak betanított, illetve tanulómunkát, hanem magas szaktudást igénylő munkahelyet, egészségügyi funkciókat, intellektuális pozíciókat szerzünk a Németországban tartózkodni és tanulni szándékozók részére. Egyik fő együttműködő partnerünk a Müncheni Német Posta, ahová is már több mint száz itthoni munkát keresőt tudtunk elhelyezni postás, vagy csomagkihordóként. Elit partnerkapcsolatunk a Siemens ahová hegesztőket és lakatosokat kölcsönzünk ki. A BMW-hez szerelőkön kívül rakodó gépkezelőket is szoktunk kiküldeni. http://www.arbeit.hu/

Címkék: németországi munka németországi állás

Megjelenés ideje: 2013-04-05 19:24:41

Beküldte: Juhász Zsolt

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.