CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Üzlet, vállalkozás » Megbízható könyvelés

Megbízható könyvelés

Teljes körű könyvviteli szolgáltatások kisvállalkozások és egyéni vállalkozók számára. Hogy miért minket válasszon? Precíz és szakszerű könyvelést biztosítunk. Vállaljuk számvitel politika és egyéb kötelező szabályzatok elkészítését, adóbevallások, beszámolók határidőre történő elkészítését és benyújtását. Mi vagyunk az egyik legolcsóbb könyvelőiroda Budapesten. Elkészítjük a munkatársak bérszámfejtését, bejelentését és kijelentését. Elintézzük a frissen megalakult társaságok bejelentését a hatóságokhoz. Rendszeres kapcsolatot tartunk ügyfeleinkkel és tájékoztatjuk az utalandó összegekről, számlákról. http://www.konyvelopest.hu

Megunta régi könyvelőjét? Elege van a kifogásokból? Új könyvelőirodát keres? Akkor jó helyen jár! TAX-BUSINESS könyvelőiroda. Könyvelés, bérszámfejtés, nyilvántartások kezelése, munkatársak ki és bejelentése kedvezményes áron.

Címkék: könyvelés könyvelő könyvelőiroda

Megjelenés ideje: 2013-04-24 16:34:30

Beküldte: konyvelopest

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.