CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Hírek » Az emberi jogok győzelme

Az emberi jogok győzelme

Az elmúlt héten, az Európa Tanács tagjai, amikor elutasítottak egy olyan beadványt, ami modernkori boszorkányüldözést indított volna vallási alapon Európában, megmutatták, hogy az emberi jogok nem csak szlogen.

Az emberi jogok olyan alapvető emberi értékeket védenek, amelyek nélkül nincs szabadság, méltóság és tisztelet. A Szcientológia Egyház évek óta az egyik élharcosa az ENSZ Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata ismertté tételének. Az emberi jogok története filmet több, mint 100 TV csatornán játszották 23 millió nézőnek. A 30 különböző emberi jogot bemutató társadalmi célú hirdetéseket pedig 880 TV csatorna vetítette 240 millió nézőt elérve.

Az embereknek ismerniük kell a jogaikat és használniuk kell az életük során a maguk és mások boldogulására, ezért az Egyház által összeállított emberi jogi oktató csomagot már 35 000 pedagógushoz juttatták el világszerte.

Az ilyen és ehhez hasonló kampányok elengedhetetlenek ahhoz, hogy a jövőben már ne is születhessen olyan beadvány, amit az Európa Tanács elutasított.

További információ az emberi jogokról <a href="http://hu.youthforhumanrights.org/">http://hu.youthforhumanrights.org
</a>
"Azon a napon, amikor teljesen megbízhatunk egymásban, béke lesz a Földön." - L. Ron Hubbard

Címkék: L. Ron Hubbard szcientológia Emberi Jogok Európa Tanács

Megjelenés ideje: 2014-04-15 17:26:46

Beküldte: Kriszta

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.