CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Állatok, természet, környezetvédelem » TeSzedd akcióban - Az Út a Boldogsághoz aktivistái!

TeSzedd akcióban - Az Út a Boldogsághoz aktivistái!

Május 10-én Az Út a Boldogsághoz csapat tagjai részt vettek a TeSzedd országos szemétszedési akcióban. A Budapest VI. kerületi Izabella utcában tisztították a hulladéktól a területet. A tavalyi esős nap emlékét félretéve újult erővel „estek neki” a takarításnak. Miután végeztek, a VI. kerületi Polgármesteri Hivatalban jól végzett munkájukért cserébe vendéglátást kaptak. A Hivatal dolgozói megjegyezték, hogy egyetlen civil szervezetként jelent meg

A csoport tagjainak nem volt kérdés, hogy idén is jelen lesznek az akción, hiszen évek óta részt vesznek a megmozduláson ezzel is kifejezve, hogy óvják, védik a Föld bolygót. Ők azokat a szabályokat hirdetik, amik jobbá tehetik az emberek életét. Az egyik ilyen pont: „Óvd és tedd jobbá a környezeted!”, ami jól illik a TeSzedd akció üzenetéhez.
Az Út a boldogsághoz fő feladata és célja, hogy nap-mint nap, minél több emberrel megismertessék az ésszerű úti kalauz 21 pontját. Néhány ide illő pont: „Mutass jó példát!”, „ Teljesítsd kötelezettségeid!”, „ Légy szorgalmas!” Ezeket az elveket L. Ron Hubbard fektette le abból a célból, hogy utat mutasson mindenki számára egy boldogabb élethez.
Az Út a Boldogsághoz Magyarország www.azutaboldogsaghoz.hu

Címkék: boldogság környezet TeSzedd

Megjelenés ideje: 2014-05-12 22:32:13

Beküldte: Novák Ferenc

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.