CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Marketing » Reklámfilm forgatás, image film készítés, image video készítés - AZT Media

Reklámfilm forgatás, image film készítés, image video készítés - AZT Media

Az AZT-Média Kft fiatal, rátermett szakemberei a mozgóképkészítés szerelmesei.
A mozgókép éltet bennünket, essen szó bármilyen műfajról: játékfilm, reklamfilm forgatas, imagefilm keszites, imagevideo keszites. Reklámfilm készítés terén figyelemre méltó tapasztalatokkal rendelkezünk, csapatunk tagjai rutinosak nemcsak a reklámok és videoklip készítés területén, hanem játékfilmekben is dolgoznak, és ismerik a naprekész trendeket és figyelemre méltó szakmai tapasztalattal bírnak. Imazsfilm forgatas: cégek és magánszemélyek részére is elérhető az imazsfilm készites, imagefilm, referencia film készítése, ezekben egy vállalkozás, intézmény vagy márka bemutatása a cél. Fantáziadús megoldásokat igyekszünk találni, ami maradéktalanul kielégíti az ügyfelünk különleges kívánságait. <!-- td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;} -->www.aztmedia.hu
Olyasféle produkciók megvalósítása a célunk, amely nemzetközi szinten is versenyképes, de ugyanakkor költséghatékony is.
Létfontosságú számunkra klienseink elégedettsége, legyen szó bármilyen stílusról vagy műfajról.
Reklámfilmjeink sok díjat szereztek. Nagyon fontos számunkra a rövid műfaj pl. kisjátékfilmek és animációs filmek, ezek sűrűn szerepelnek magyar illetve külföldi fesztiválokon.
A cégvezető Schneider Ákos közgazdász diplomával és filmesztétikai abszolutóriummal bír

Címkék: reklamfilm forgatas imagevideo keszites imazsfilm forgatas

Megjelenés ideje: 2015-04-05 19:58:58

Beküldte: Gömöry Katalin

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.