CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Blogok, Fórumok, Weboldalak » Haluska Gábor Építész

Haluska Gábor Építész

Üdvözlöm! Építészt keres Budapesten? Építkezni szeretne, meg szeretné terveztetni a házát, vagy bontási tervek elkészítésére keres építészt? Válassza Haluska Gábor építészt! Lakó, munkahelyi, ipari épületek teljeskörű tervezése, a vázlattervektől az engedélyezési terveken át a kiviteli tervek elkészítéséig. Bontási tervek készítése, bontás tudomásulvételi eljárás teljes lebonyolítása, az ehhez kapcsolódó építészeti, geodézia feladatok teljes körű ellátása. Generáltervezői feladatok ellátása, komplex épülettervezés szakági, technológiai tervezők bevonásával. 
A kivitelezés műszaki tartalmának és az engedélyezett terveknek és a vonatkozó műszaki előírásoknak megfelelő építkezés ellenőrzése. Műszaki ellenőrzések, 3D épületmodellek elkészítése, és azok fotórealisztikus, vagy más stílusú megjelenítése minimal építészeti stílusban. www.gaborhaluska.com

Címkék: műszaki ellenőrzés építész minimal Haluska Gábor bontás

Megjelenés ideje: 2015-08-01 02:51:50

Beküldte: Nagy Márió

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.