CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Marketing » Linképítés,de hogyan ?

Linképítés,de hogyan ?

Éppen egy új weblap létrehozásán töri a fejét, de nem tudja kire bízza a SEO-t vagyis a google optimalizálás folyamatát ?

2015-ben és az elkövetkezendő években is folyamatosan változik és változni is fog a keresőoptimalizálás, aszerint, ahogy a Google keresőóriás frissíti Pingvin, Panda, Hummingbird algoritmusát és újabb szabályokat állít fel a weboldal tulajdonosokkal szemben.

Nem sok választása marad, amennyiben nem követi ezeket a változásokat és újdonságokat, honlapja nem lesz megtalálható a Google találati listáján a top 10-ben, mely versenyelőnnyel több ügyfelet és vásárlót szerezhet az interneten. Minőségi külső hivatkozások nélkül is nehézkes az organikus találatok számának vagyis a keresőkből jövő organikus forgalom növelése. Ebben segíthet önnek egy jól megtervezett linképítési stratégia.

Felmerülhet önben a kérdés a linképítés hogyan lehet még mindig hatékony és eredményes egy SEO kampány során, ha a Google Pingvin büntetés pontosan ezt a területet vette célba ?

Tudja meg szakértőnktől !

Címkék: seo google optimalizálás linképítés hogyan

Megjelenés ideje: 2015-09-11 06:30:37

Beküldte: Zsolt

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.