CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Autó, motor » Világszínvonalú Isuzu teherautó

Világszínvonalú Isuzu teherautó

A japán Isuzu gyár többek között azért is híres a teheautók világában, mert a profitjuk  jelentős részét kutatásra, fejlesztésre fordítják. A legtöbb innovatív vezetési találmány tőlük ered, éppen ezért a világszínvonalú Isuzu teherautó prémium katergóriának minősül, mikozben az ára a közép kategóriánál alacsonyabb. Nem véletlen, hogy már százhúsz országban forgalmaznak Isuzu teherautót és haszonjárművet, a nagy japán cég világszerte népszerű.  Jelenleg mindegy húsz országban irodáik és gyaraik is vannak és közel húszezer Isuzu szakember dolgozik azon, hogy Ön mindig elégedett legyen, ha Isuzut vezet. Egyszerre öt méretben is gyártanak teherautót, a három tonnástól a tizenegy tonnásig elég széles a palette, így mindenki megtalálja a feladataihoz való teherautót.

Az éppen száz éve, 1916-ban alapított gyárban büszkék a tradíciókra, a minőségre való törekvésre, a japán harci szellemre. Jelenleg szerencsére már csak a kihívásokkal harcolnak és nem is rosszul, mert minden évben sikerül a vevőket meglepni egy-két prémium minőségű haszongépjárművel. Szóval nézzen be hozzánk, az Isuzu értékei az Ön vállalkozásában is segítségre lesznek.

Címkék: isuzu teherautó

Megjelenés ideje: 2016-04-15 15:41:29

Beküldte: Horizon

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.