CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Autó, motor » Autómatrica hölgyek részére

Autómatrica hölgyek részére

Nemrég láttam száguldozni egy fehér Suzukit a városban, tele volt rózsaszín virágokkal dekorálva. Nem tudtam utolérni, utánajártam és meglepően sok női autómatricát lehet találni a neten. Az egyik kedvencem az autómatrica webshop oldalán találtam. Vagány, pink nőcis autómatricákat, illetve női kalocsai mintás autódekoráció is van az oldalon, egész elérhető áron már. Meg is rendeltem gyorsan az egyiket, bárcsak fel tudnék tölteni róla képen. Nagyon egyszerű volt a felrakása, még nekem is sikerült egyedi autót varázsolnom. Ja, igen, nekem KIA-m van, és hihetetlen érzés! Próbáld ki Te is. Bár nem magyar találmány az autódekoráció, de szerintem a lényeg az egyediség és, hogy bármilyen méretben megoldják Neked.
Az autó matricám már több mint egy éve fentvan és nem jött le, nem vált le, tökélletesen illeszkedik az autóra és vízálló. Autómosóba is tudom vinni.

Címkék: magyar Női autómatrica nőcis kalocsai

Megjelenés ideje: 2017-09-20 19:29:10

Beküldte: City girl

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.