CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Politika » Toók László Flórián: Szavazati jog

Toók László Flórián: Szavazati jog

Köztudott tény, hogy a kettős állampolgársági jogokat, úgy dobálja a kormány mint postás a leveleket. Tisztázzunk valami kézenfekvőt: aki Ukrajnában él az ukrán, s nem magyar, aki Romániában, az román stb, stb, hosszú a lista... a szavazatszerzés ilyen szempontból a Fidesznek marha kedvező, hiszen lobogtathatják "ultra magyar" zászlajukat, ami alapjába véve is ekte gáz, hiszen mitől lesz magyar a Fidesz, ha pénzért vesz támogatókat.

A politikai hülyeség határtalan. Nos hát: ne dumáljon bele a belpolitikánba egy olyan isten tudja valaki, aki nem itt él, nem itt adózik és nem viseli magán az Orbán féle puha diktatúrát.

A 2018-as választások nagy kérdése és tétje, hogy ezek az emberek továbbra is támogatják egy őrült ámokfutását... Habár a kérdés lehet önmagában is a válasz.

Forrás: https://www.facebook.com/tooklf/

Címkék: magyar kormány fidesz szavazat

Megjelenés ideje: 2017-12-10 23:49:54

Beküldte: Csizmás Kondi

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.