CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Autó, motor » Mikrobusz bérlés sofőrrel

Mikrobusz bérlés sofőrrel

Belföldi és külföldi személyszállítás sofőrrel. A Bestrent KFT. segítségével mindenki egyszerűen, gyorsan és kényelmesen utazhat belföldre vagy éppenséggel külföldre egyaránt. Cégünk közel 15 éves fennállása óta több ezer célpont eléréséhez segítette hozzá ügyfeleit. Elkötelezett hívei vagyunk a kényelmes és biztonságos személyszállításnak. Színvonalas szolgáltatásunknak köszönhetően nem véletlen, hogy partnereink rendszeresen újra és újra megbíznak bennünk és elégedettek az általunk már korábban nyújtott szolgáltatásunkkal és a biztosított mikrobuszainkkal. Mi mindenkinek megpróbáljuk a lehető legjobb kiszolgálást nyújtani és amennyire lehet azt a partner igényekhez igazítani.

Az utóbbi pár évben a piacon egyre nagyobb igény jelentkezett a soforel együtt történő mikrobusz bérlésre. Így cégünk lépést tartva a fejlődéssel szintén bevezette ezt az extra szolgáltatást. Innentől kezdve ha több napos útra vinné munkatársait, vagy akár csak családját, lehetőség van sofőr igénybevételére is. 6 és 9 személyes mikrobuszainkban nemcsak az emberek, de még a csomagok is kényelmesen elférnek. Sőt, ha több helyre lenne szükséges - esetleges áruszállítás miatt - még az extra utánfutó bérlése is megoldható. Kérjen árajánlatot akár belfödi akár külföldi személyszállításra telefonon, vagy emailben a mikrobuszberles.hu oldalunkon található elérhetőségeinken!

A végére pedig egy gyors áttekintés, hogy milyen esetekben is jöhet jól a mikrobusz bérlés sofőrrel szolgáltatás.
- Iskoláknak, egyesületeknek sport programokra történő gyerekszállításhoz
- Kiscsoportos osztálykirándulás vagy tanulmányi út lebonyolításához
- Repülőtéri transzferhez Budapesten és vidéken
- Belföldi és külföldi idegenforgalmi utak lebonyolításához
- Személyszállításhoz (speciális program, koncertre, színház, stb) és más kulturális eseményekhez
- Esküvőre történő személysállítás alkalmával
- Külföldi munkához személyszállítás során

Címkék: mikrobusz bérlés

Megjelenés ideje: 2018-05-16 08:44:35

Beküldte: Bestrent

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.