CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Informatika, számítástechnika » Tűzjelző rendszer - beépített tűzjelző berendezés

Tűzjelző rendszer - beépített tűzjelző berendezés

Hogy mire jó a tűzjelző rendszer? Ahogy már a nevéből is könnyen kitalálható, arra, hogy jelezze, ha tűz alakul ki az ingatlanon belül, vagy az ingatlan határiain belül. A tűzjelző rendszert szokás még beépített tűzjelző berendezésnek is hívni.

A rendszer elsődlegesen azért felel, hogy a kialakuló tüzet még idejében, a tűz korai fázisában jelezze, így megkezdődhet a kiürítés, oltás.

A tűzjelző rendszerek része lehet vonali füstérzékelő, lángérzékelő, légcsatorna mintavevő, oltásvezérlő rendszer, szirénák, villogók és még egyéb nélkülözhetetlen kellékek, mint például a tápegységek, akkumulátorok.

A tűzjelző rendszerek felhasználási területe igen széles, használják iskolákban, irodákban, bankokban és gyárakban is, de számos egyéb helyen. Bár akár magánházakban, lakásokban, óvodákban is használják a teljes rendszert, vagy legalább egy-egy elemét.

Címkék: tűzjelző rendszer tűzjelző berendezés

Megjelenés ideje: 2018-05-18 11:32:58

Beküldte: Kovács Áron

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.