CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Üzlet, vállalkozás » Tényleg jó megoldás az infrafűtés és az infrapanel?

Tényleg jó megoldás az infrafűtés és az infrapanel?

Mostanában egyre többet lehet hallani az infrapanelekről és különböző infrafűtési megoldásokról. A legtöbb helyen elismerően beszélnek róluk, míg van, aki szerint átverés az egész. Szeretnénk tisztába tenni a fogalmakat és a működési elveket és el szeretnénk oszlatni a kételyt, hogy az infrafűtési berendezések nem érik meg az árukat.

A jelenleg legjobb technológiával üzemelő infrapanelek a grafitmasszás panelek. Felépítésük rendkívül egyszerű, mivel két műgyanta lap közé egy hőre szilárduló grafit, vagyis szén alapú masszát fecskendeznek. A panel hátoldalán hőálló és visszaverő réteg van, hogy minimalizálják a hőveszteséget. A hősugárzó felületen számos kerámia kristályszemcse helyezkedik el, amik hatására „rücskös” lesz a hő leadó felület. Ezek miatt a „rücskök” miatt nem csak egy irányba adja le a hőt a panel, hanem az egész szobában szétszórja azokat. Nincs olyan alkatrész ezekben a panelekben, ami elromolhatna, így élettartamuk végtelen. Ha valami mégis balul sülne el, akkor a gyártó 10 év garanciát vállal a New Age Ctystal Technology G-Old infrapanelekre.

A költségekről most nem írunk, de ha többet szeretne megtudni arról, hogy mégis mennyibe kerül egy ilyen infrapanel üzemeltetése, akkor tekintse meg a Goldinfrafutes.hu hatalmas infrapanel és infrafűtés megoldásait és böngésszen a hatalmas kínálat között! További cikkek is születtek a témában, ide kattintva többet tudhat meg az elektromos törölközőszárítókról, valamint ide kattintva a fűtőszőnyegekről bővítheti ki az ismereteit.

Címkék: infrapanel infrafűtés

Megjelenés ideje: 2018-05-24 13:14:05

Beküldte: Gecsei Ferenc

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.