CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Utazás, idegenforgalom » Hotel Budapest - Szőnyi Hotel Budapest

Hotel Budapest - Szőnyi Hotel Budapest

Szeretne egy igazán nagyszerű pihenést eltölteni a magyar fővárosban? Ki ne szeretné a madárcsicsergést, és a nyugodt környezetet. Azonban ha a fővárosban szeretne az ember megszállni, akkor ritkán találkozik ezen adottságokkal rendelkező szállodával, amely nincs messze a belvárostól.
Azonban a Szőnyi Hotel Budapest *** Superior pont ilyen, amely szinte Budapest centerében van. Negyed órányira található a belvárostól, mégis csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el. Kertje csodálatosan néz ki, adott, hogy jót relaxáljunk. A pihenést segíti a személyzet odaadása, és a családias hangulat, valamint a szobákhoz "ingyenesen" igénybe vehető wellness szolgáltatás is. (Ha van szobánk az adott éjszakára, már nem kell fizetnünk a wellness igénybevételéért).
A szálloda igényes, egyaránt megfelel nagycsaládosoknak, de üzletembereknek is. Alap szolgáltatás a wifi, a led tv, a széf és a zárt parkoló is a szobákhoz. Természetesen a nyári melegben a légkondícionáló is mindenhol használható.
Amennyiben Budapesten van programja, akkor mindenképpen érdemes a Szőnyiben megszállni, az étterem rész is kiváló értékelést kap folyamatosan a vendégektől, így érdemes azt is kipróbálni, még akkor is, ha nem szálló vendégek vagyunk.

Címkék: hotel budapest szőnyi hotel szőnyi hotel budapest

Megjelenés ideje: 2018-05-28 08:34:36

Beküldte: Szőnyi László

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.