CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Üzlet, vállalkozás » Tengeri szállítmányozás a nagy áruk szállításához

Tengeri szállítmányozás a nagy áruk szállításához

Amennyiben nemzetközi szinten szeretnénk árukat mozgatni, gyakorlatilag több lehetőség is adott számunkra a szállítmányozás területén: szállítmányoztathatunk a földön, a vízen és a levegőben. Ha földön szeretnénk az árut szállítmányoztatni, akkor még mindig választhatunk a vasúti, vagy teherautós szállítmányozás között, vagy ezek kombinációját, a levegőben értelem szerűen áruszállító, vagy személy és áruszállító repülőgépek végzik a szállítást, míg a vízen nagy teherhordó hajók.

Nyilván a legtöbben az ár, biztonság és sebesség szempontokat tartják szem előtt, amikor szállítmányozási formát választanak. Most kitérnék a tengeri szállítmányozás módszerére. A tengeri szállítmányozás a tengerentúli szállítmányozási módok közül a legolcsóbb, azonban a leglassabb is egyben. A hatalmas konténerekkel megrakott hajók nem mozognak olyan sebesen, mint a repülők, ráadásul sokszor előfordul, hogy át kell rakodni a konténereket egy-egy kikötőben, ami szinten nem két perc. azonban ha nem a legfőbb prioritás a szállítás sebessége, érdemes a tengeri szállítmányozást választani.

Címkék: tengeri szállítmányozás

Megjelenés ideje: 2018-05-28 13:14:00

Beküldte: Nagy Ernő

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.