CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Üzlet, vállalkozás » Iratrendezés - az iratok szakszerű csoportosítása

Iratrendezés - az iratok szakszerű csoportosítása

Hogy mit jelent az iratrendezés? Az iratrendezés folyamata lévén iratait az irattári terv alapján, csoportosítják, az egyedi igények figyelembe vételével. A folyamat irányadója, hogy mennyi ideig kell az iratokat tárolni, és mekkora mennyiségű iratot kell csoportosítani.

Fontos még az iratrendezés során az iratkezelési szabályzat, hiszen abban van meghatározva, hogy hogyan kell az iratokat kiválogatni, és selejtezésre (esetleg megsemmisítésre) küldeni azokat. 
A megőrzendő iratok nyilvántartásba kerülnek, majd ezután felcímkézett dossziékban tárolják el azokat. A dossziékat ezután dobozokban helyezik el. Fontos a gyors visszakereshetőség, és ezt logikusan felépített rendszerezéssel lehet elérni. Vannak olyan cégek, amelyek szakosodtak az iratrendezésre, mint például a DOCUTÁR Iratrendező és Tároló,Szolgáltató Kft. A sok évtizedes tapasztalat és a számtalan ügyfél, különböző igényeknek való megfelelés igazán professzionálissá tette a Docutárt az iratrendezés területén.


Címkék: iratrendezés

Megjelenés ideje: 2018-06-28 12:14:21

Beküldte: Nagy István

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.