CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Utazás, idegenforgalom » Egy jó TripAdvisor értékeléssel rendelkező hotel a belvárosban

Egy jó TripAdvisor értékeléssel rendelkező hotel a belvárosban

A TripAdvisor népszerűségi értékelési rendszere egyre inkább próbál igazságos lenni, hiszen az algoritmust 2018 márciusában pont ezzel a céllal frissítették: a jelenleg futó értékelési program azt díjazza, ha egy hotel (szálloda) hosszú távon is képes jó értékeléseket kapni és ez tübbet ér jelenleg, mint néhány hónapos kiemelkedő értékelés. Az algoritmus egyébként a minőséget, az értékelések számát, és az értékelések pontszámát veszi figyelmebe főleg (természetesen lehet, hogy ezen kívül még sok szempontot figyel), és így alakítja ki a legnépszerűbb helyek sorrendjét. Ez az értékelési rendszer természetesen vonatkozik a budapesti szállodákra is.

Amennyiben felkeltették érdeklődését a jó TripAdvisor pontszámmal rendelkező szállodák, és pont Budapesten keres szállást, akkor válassza a Szőnyi Hotel Budapest *** Suprtiort, amely mint TripAdvisoron, mint Google értékeléseken nagyon magas pontszámmal rendelkezik. A szálloda közel van az M3 bevezető szakaszához, és a belvároshoz is, mégis nyugodt környezetben helyezkedik el.

Címkék: hotel budapest

Megjelenés ideje: 2018-07-04 14:08:37

Beküldte: Szőnyi László

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.