CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Utazás, idegenforgalom » Virtuális iroda a gyakran utazó üzletembereknek

Virtuális iroda a gyakran utazó üzletembereknek

Amennyiben gyakran van üzleti úton, akár belföldön, akár külföldön, és nem érné meg Önnek saját irodát fenntartani, akkor gondolkodjon el azon, hogy virtuális irodát bérel. Hogy mi az a virtuális iroda? Gyakorlatilag arról van szó, hogy ez egy jók csengő üzleti cím, egy patinás helyen. Jelen esetben a budapesti belváros szívében, a Lánchíddal szemben, az 5. kerületben, a Roosevelt téren. 
Ráadásul a virtuális iroda szolgáltatással nem csak egy címet kap, hanem elintézzük Önnek a bejövő telefonhívásoktól, faxoktól kezdve egyéb adminisztrációs feladatait, így Ön koncentrálhat fő tevékenységére úgy, hogy Ügyfelei szemében egy igen nagyszerű helyen tevékenykedik. Ráadásul amennyiben tárgyalni szeretne valakivel, akkor nyugodtan bérelhet tőlünk tárgyalót vagy akár konferenciatermet is. Virtuális iroda bérlés érdekében keressen minket!

Címkék: virtuális iroda

Megjelenés ideje: 2018-08-13 07:52:36

Beküldte: Pintér István

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.