CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Üzlet, vállalkozás » Közúti szállítmányozás

Közúti szállítmányozás

A közúti szállítmányozásban folyamatos változások mentek végbe az elmúlt évek során. Ezt kutatások is bizonyítják, miszerint a 90-es években az áruszállítási piac 70%-át tette ki a közúti szállítmányozás az Európai Unió tagországain belül, ami a 2000-es évekre 60%-ra csökkent, de még jóval ez előtt a vasúton történő szállításnak volt a legnagyobb szerepe. A feladat megszervezése mai napig összetett, és részletes tervezéshez kötött. A legfontosabb szempontok közé tartozik, hogy a rakomány maximális biztonságban kerüljön szállításra, illetve az is, hogy a lehető legalacsonyabb anyagi ráfordítással.

Ideális választás abban az esetben is, ha a szállítás viszonylag rövid időn belül teljesíthető, és a távolság sem nagy. A fuvarozóra nézve óriási előnynek számít, hogy meglehetősen rugalmas tud lenni, a szállítható dolgok listája pedig rendkívül tág, ami azt jelenti, hogy szinte bármi szóba jöhet rakományként.

Nem tanácsos a közúti szállítmányozás mellett dönteni, ha Európát is el kell hagynia a fuvarozónak, illetve ha hajó, vagy repülő is szerepet kap a feladat elvégzésében.   

A szállítmányozás nem összetévesztendő a fuvarozással. A szállítmányozásba bele tartozik a szellemi munka is, ami a feladat alapos megszervezéséhez szükséges. Számos kiváló cikk született már a közúti szállítmányozásról, éppen ezért tanácsoljuk, hogy olvasson még el egyet-kettőt. Ha meg szeretne ismerni egy közúti szállítmányozással foglalkozó céget, akkor kattintson a linkre, azonban ha pontosabban meg szeretné ismernie közúti szállítmányozás tevékenységét, akkor ide kattintson!

Címkék: közúti szállítmányozás

Megjelenés ideje: 2018-09-13 09:33:31

Beküldte: Sasvári Péter

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.