CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Oktatás, művészet, kultúra » Bartos Erika könyvek

Bartos Erika könyvek

Bartos Erika könyvek…

Bartos Erika tanulságos, izgalmas, ismeretterjesztő és segítő-támogató témájú könyvek szerzője. A Bartos Erika könyvek egyszerűen csodásak. A történetek, írója és a szebbnél szebb rajzok és ábrák megalkotója. Egyedisége a könyvek minden oldalán látható. Bartos Erika végzettsége szerint mérnök, így a mesekönyv szerkesztés egy hobbinak indult. De azonnal sikeres lett és a siker közel 20 éve tart.
Ki ne ismerné a leghíresebb Bartos Erika könyveket?

A teljesség igénye nélkül ide sorohlató az összes Bogyó és Babóca könyv, a Brúnó Budapesten sorozat, Alfonz a tücsök, Lilil a rózsabogár, gyerekversek, a Te is voltál kicsi sorozat, és még számos remekmű. Gyakorlatilag a magyar gyermekirodalomban a Bartos Erika könyvek már-már megkerülhetetlenek, minden gyerek imádja őket. Ne habozz, keresd fel webáruházunkat, és nézz szét a Bartos Erika könyvek között!Címkék: Bartos Erika Bartos Erika könyvek

Megjelenés ideje: 2018-12-04 14:33:13

Beküldte: Nagy Szabolcs

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.