CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Informatika, számítástechnika » Biztonsági kamera rendszer - megfigyelő kamerák

Biztonsági kamera rendszer - megfigyelő kamerák

A biztonsági kamera rendszer segítségével, megfigyelő kamera rendszerrel megvédheti vagyontárgyait, ingatlanjait, értékeit, áruját, raktárkészletét. Vannak kifejezetten beltérre specializált, és kültérre készített változatok is ( amelyek természetesen beltéren is használhatól szinte minden esetben). A biztonsági kamera a vagyonvédelem, amely nem csupán abban merül ki, hogy azonnali képtovábbítás miatt be lehet avatkozni, vagy a bűncselekmény nyomozásában segítenek a felvételek, de a biztonsági kamera rendszer elrettentő hatású is, kisebb az esély a betörésre, ha biztonsági kamera rendszerrel van felszerelve egy épület, ingatlan.

A biztonsági kamera angolul CCTV rövidítéssel lett ellátva, sok helyen találkozhatunk a magyar nyelvben is a CCTV kifejezéssel. A biztonsági kamera rendszeerek általában zárt láncú rendszerek. A mai biztonsági kamerák felbontása már az akár több, mint 5 megapixelt is elérik, ennél jobb felbontású is létezik. Biztonsági kamera rendszer beszerelését érdemes szakemberekre bízni.

Címkék: biztonsági kamera rendszer

Megjelenés ideje: 2018-12-13 14:32:13

Beküldte: Kovács Áron

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.