CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Oktatás, művészet, kultúra » mondókák babáknak, mondókák

mondókák babáknak, mondókák

A gyerekek a legfontosabbak számunkra, mindent megteszünk nap mint nap, hogy oegészségesen fejlődjön a személyiségük, boldogak, okosak és a lehető legvidámabbak legyenek. Sok eszköz áll rendelkezésre ennek elérésére, hagyományosabb, és modernebb dolok egyaránt, sok mindennel segíthetjük a készségek fejlődését a babáknál: ilyenek a mondókák babáknak.

Hogy miért?

A mondókák babáknak készült verziói hihehtetlen módon segíti a babák tanuló és felfogó képességét egyaránt. Ráadásul ezek a mondókák, ismeretterjesztő dalocskák ismeretterjesztőként is funkcionálnak a legszélesebb témakörben, mint a környezet, az élet nagy dolgai, az évszakok változásai, az állatok, növények, szokások, kultúra. A babák így játékosan, mosolyogva tanulnak, bővítik szókincsüket.


Mely területeken segítenek a mondókák a babáknak?

Ezekkel a tematikus, dallamos versikékkel, befolyásolhatod a kisbabád egyensúlyérzékét is. Persze ehhez szükség van arra, hogy a mondókázás mellett mozogjatok. A hintázás, a lovaglás, vagy akár a tapsolás is segíthet ebben.
Sőt a mozgás, a ritmus és a dallam az agyi területeket is összekapcsolja.


Egyensúlyérzet, ha a mondókák közben mozgást is végzünk a babával. Ilyen lehet a hintázás, lovaglás, tapsolás. Ezzel a ritmusérzék is fejlődik, a baba agya összeköti a dallamot a mozgással, egyszerre fejlődik mindkét terület.
A mondókák a kötődést is segítik, meghitt élménnyé téve a mondókákkal telt órákat.

Ki emlékszik mondókák babáknak készült változataira még?

Címkék: mondókák babáknak

Megjelenés ideje: 2019-01-16 13:59:03

Beküldte: Nagy Zalán

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.