CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Oktatás, művészet, kultúra » Középkori fegyferek eladók - Medieval weapons for sale

Középkori fegyferek eladók - Medieval weapons for sale

Középkori fegyverek eladók (Medieval weapons for sale) a nagy múltra visszatekintő, a szakmában méltán nagy hírnevet és elismerést szerző Berbekucz Victor kardkovács műhelyéből.

Az újjáépítők, a gyűjtők azon tűnődnek, amikor a történelmi fegyvereket nézik, mint a kardot, maszkot vagy fejszét, hogy vajon egy XXI. század ember képes megtanulni a régi fegyverek használatának technikáit, tartását.

Ez Berbekucz mestert is lenyűgözte, és ezért kezdtett szenvedélyesen gondoskodni a hagyományról és kardmester lett.

Az ebbe a kategóriába tartozó fegyverek (kardok, tőrök, harci tengelyek, csaták, középkori kések) hiteles fegyverek alapján készültek, és alkalmasak a harci játékokra, lovagi tornákra, de dísztárgyként is kiválóan funkcionálnak. Az angol nyelvű webshopnak magyar és német verziója is van. CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!

Címkék: középkori fegyverek

Megjelenés ideje: 2019-02-28 12:16:21

Beküldte: Nagy Ákos

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.