CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Informatika, számítástechnika » 6 hónapos teljes körű garancia használt laptopra

6 hónapos teljes körű garancia használt laptopra

Vágjunk is bele a közepébe, a laptopozz.hu webshopból vásárolva, az összes használt laptop 6 hónapos teljes körű garanciával érkezik leendő tulajdonosához! Mellesleg ingyenes házhoz szállítással. Több éves tapasztalattal a hátunk mögött, pontosan tudjuk, hogy mit kínálunk ügyfeleinknek. Darabokra szedve a használt laptopokat, az összes alkatrészt külön-külön átvizsgáljuk, amennyiben lehetséges rizikófaktort látunk valamely működésében, azt azonnal kicseréljük. Feltéve, hogy nálunk vásárol használt laptopot és kér belső memória vagy merevlemez bővítést és amennyiben ezt rendeléskor teszi meg, akkor természetesen azokra az alkatrészekre is érvényes a fél éves garancia.

Jöjjön el és győződjen meg személyesen:
A használt laptopok forradalma már betört hozzánk, de sokan még a számtalan pozitív visszajelzés ellenére sem tudnak hinni fülüknek. Mi erre azt mondjuk, hogy akkor higgyenek a szemüknek.

Címkék: laptop használt laptop

Megjelenés ideje: 2019-05-15 10:45:57

Beküldte: Ferenc Péter

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.