CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Üzlet, vállalkozás » Fóliavágás erre szakosodott cégtől

Fóliavágás erre szakosodott cégtől

Szeretné, hogy vállalkozását könnyebben felismerjék az utcáról? öntapadós fólia kirakásán gondolkozik? Kültérre és beltérre alkalmas anyagból készült fóliák vágását is elvégzi a Digitalprint & Expo Kft.. A fóliavágást más néven betűkivágásnak vagy plotterezésnek is nevezik, amely profi elvégzése után nagyszerű, mutatós fóliát rakhat ki a különböző felületekre. Érdemes olyan dekorációk elvégzéséhez használni, amelyek 2-3 színből állnak.

És hogy mennyibe kerül a fóliavágás?
Az ár négyzetméterfüggő, és négyzetméterre számolják a legtöbb hazai helyen. Az árak tartalmazzák a fóliakiszedést és az átvivő fólia árát egyaránt.

A fóliavágás során használt fólia élettartama felhasználás, hely függvénye, a kültéri 3-4 évig is tartja a minőségét. Vannak speciálisan tartós fóliák is, amelyek akár 7-8 évig is tartják szavatosságukat.

Címkék: fóliavágás

Megjelenés ideje: 2019-06-18 13:28:50

Beküldte: Kovács Áron

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.