CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Utazás, idegenforgalom » 2 autómárka és 4 árkategória a luxuslakoauto.hu -n

2 autómárka és 4 árkategória a luxuslakoauto.hu -n

Lakóautó bérlés! A luxuslakoauto.hu -n kettő autómárka járműveiből, ezen belül pedig négy árkategóriából szemezgethet. Jelenleg kizárólag Citroen és Fiat márkajelzéssel ellátott lakóautókat tartunk, az ok egyszerű: Kiváló ár/érték aránnyal, komfortos belső kialakítással és roppant megbízhatósággal szolgálják a lakóautó bérlésre voksolt ügyfeleinket. A Fiat nálunk három versenyszámban szerepelteti magát, méghozzá a Prémium és Prémium+ besorolású LMC Breezer A664 G modellel, illetve a legfelső, Integrált kategóriában a Roller Team Zefiro 265 lakóautóval. Amennyiben lakóautó bérléskor a Prémium+, illetve a Luxus kategóriából választana, úgy adott a lehetőség Citroen P.L.A Plasy HP74, illetve az ADRIA MATRIX AXESS 670 SP és ADRIA CORAL XL 670SL járgányok közül kölcsönöznie is.
Miért is éri meg lakóautót bérleni a luxuslakoauto.hu –n, mert minden autónk 2017 és 2019 közötti évjáratú, ami azt jelenit, hogy még új szerű állapotban vannak.

Címkék: lakóautó bérlés Adria Coral Adria Matrix

Megjelenés ideje: 2019-07-10 13:17:46

Beküldte: Ferenc Péter

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.