CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Életmód, egészség, szépségápolás » MRI vizsgálat Győr - Rába Medical Center

MRI vizsgálat Győr - Rába Medical Center

Diagnosztikai magánrendelőnk szakorvosok által nyújtott szolgáltatásai között szerepel az MRI vizsgálat, ultrahang vizsgálat és a röntgen. Számos esetben hasznos segítséget nyújthat diagnosztizálás vagy kontroll vizsgálat során egy MR vizsgálat során készített felvétel. Ennek előnyei nem csak abban rejlenek, hogy a gyors eljárás során precíz képalkotás történik, hanem hogy szinte a test egészén alkalmazható, és teljesen fájdalommentesen képes akár apró elváltozásokat is kimutatni.

A Rába Medical rendelőjében számos testrész vizsgálatára lehetőség van, melyet minden esetben nyugodt környezetben, modern gépekkel végeznek szakorvosaink. Az MR vizsgálat minimális előkészületet igényel, amelyről minden esetben, időben tájékoztatjuk a hozzánk érkezőket.

Mi pácienseink számára rövid várakozási idő mellett biztosítunk teljes értékű vizsgálatokat, és akár azonnal, de legkésőbb 1 napon belül átadjuk a kiértékelt eredményt. Így felgyorsulhat az esetleges betegségek, problémák beazonosítása, és hamarabb megkezdődhet a kezelés, amennyiben szükséges.

Címkék: MR vizsgálat MRI vizsgálat ultrahang vizsgálat

Megjelenés ideje: 2019-10-08 14:35:20

Beküldte: Szabó Zsolt

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.