CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Állás » Árufeltöltő diákmunka

Árufeltöltő diákmunka

16 éves diák vagy, aki tanulás mellett szabadidejében keresne egy kis mellékest? A diákmunka sok szempontból igen előnyös: pénz mellett tapasztalatot is szerezhetsz azon a területen, ahol tanulmányaid után elhelyezkednél, rutint szerzel, hogy hogyan kell megtervezned a napjaidat, időmenedzselésben jobb leszel, kitartásod növekszik.

A legnépszerűbb diákmunkák között van manapság még mindig az árufeltöltő diákmunka. Hogy miért? Nagyon rugalmas a munkabeosztás, az iskola mellett is végezhető, akár 16 éves kortól, akár csupán hetente 2-3 alkalommal is. Könnyen elsajátítható, és olyan nagy nevű cégeknél lehet elhelyezkedni, mint az Aldi, Lidl, Spar, Tesco. Ha később ezen üzletláncok egyikénél szeretnél területi menedzserként vagy egyéb állásban elhelyezkedni, akkor az árufeltöltő diákmunka kapóra jöhet. Ha árufeltöltő diákmunka érdekel, ne közvetlen az élelmiszerláncokat keresd fel, a diákmunkát diákszövetkezetek, iskolaszövetkezetek közvetítik ki. Keresd fel az egyik diákszövetkezetet, és állj munkába a lehető leggyorsabban! A Multi Job iskolaszövetkezet például sok éves tapasztalattal bír és négy településen is rendelkezik irodával. Keresd őket személyesen, telefonon, vagy a weboldalukon keresztül kapcsolati űrlapjukat kitöltve!

Címkék: árufeltöltő diákmunka

Megjelenés ideje: 2019-11-15 13:52:36

Beküldte: Szellő Tamás

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.