CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Üzlet, vállalkozás » Dokumentumkezelés mesterfokon

Dokumentumkezelés mesterfokon

A dokumentumkezelés tevékenységébe beletartozik rengeteg szolgáltatás, hiszen ez egy összefoglaló név. Ide tartozhat a teljes iratkezelés, azaz iratok iktatása, irattárolás, iratszortírozás, selejtezés, iratmegsemmisítés, de ide tartozhat a különböző formátumú dokumentumok tárolása, bescannelése, biztonságos adatmentés is. Tehát a dokumentumkezelés egy igen tág fogalom, és számos erre specializált vállalkozás létezik a magyar piacon.

Hogy milyen dokumentumkezelő céget válasszunk?

Mindenképpen olyat, aki nagy múlttal és jó referenciákkal rendelkezik. Érdemes utánaolvasni a cégnek, hiszen mégiscsak a legbizalmasabb információinkat, dokumentumainkat, iratainkat bízzuk rájuk. A dokumentumkezelő cég egyébként jártas a dokumentumkezelésre, iratkezelésre vonatkozó jogszabályok, szabályok értelmezésében, tudásában is, ebben is tudnak segíteni a vállalatnak, ezen kívül természetesen mindezek implementálásában is. Elkészítik az iratkezelési szabályzatot, valamint segítik a GDPR kompatibilitást is a cégénél. Érdemes lehet ezt szem előtt tartani, és nem valamelyik kollegával csináltatni ezen tevékenységet, hanem olyan céget felfogadni, aki mesterfokon űzi a dokumentumkezelés minden egyes tevékenységét.

Címkék: dokumentumkezelés

Megjelenés ideje: 2020-04-10 09:40:56

Beküldte: Szellő Tamás

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.