CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Életmód, egészség, szépségápolás » Budapesti üzemorvos

Budapesti üzemorvos

Az egészség megőrzése a munkahelyen még fontosabb feladat, mint a dolgozók rendszeres továbbképzése, hiszen alapvető fontosságú, hogy a munkavégzésre alkalmas fizikai és szellemi állapotban legyenek a munkavállalók. Ez minden szempontból esszenciális. Annak érdkében, hogy a betegségek időben fel legyenek fedezve, illetve az akut esetek idjében el legyenek látva feltétlenük szakszerű üzemorvosi szolgáltatást kell biztosítani az alkalmazottak számára. A munkaalkalmassági vizsgálatokkal meg lehet győződni róla, hogy a dolgozó a munka elvégzésére alkalmas, nem veszélyezteti sem a saj sem mások egészségét, illetve feladatát szakszerűen el tudja látni. Az üzemorvosi vizsgálatok máik fontos aspektusa, hogy a betegségeket a szűrővizsgálatokkal akár már kialakulásuk előtt is ki lehet mutatni, a megelőzést, illetve a nagyon korai szakaszban történő megfelelő kezelés elkezdését is lehetővé teszi.
A produktivitás növelésének alapfeltétele, hogy a szervezet fel legyen készítve a terhelésre, megfelelő közérzetű, fizikailag és mentálisan egyaránt stabil legyen.

Címkék: üzemorvos

Megjelenés ideje: 2020-05-06 09:31:46

Beküldte: Tisza Olivér

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.