CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Üzlet, vállalkozás » Úszókapu, tolókapu motor

Úszókapu, tolókapu motor

Koffenstein Kaputechnika Webáruház garázs és kerítéskapuk területén kínál teljes körű megoldást automatizáláshoz. A komplett nyitó szettek mellett, alkatrész, úszókapu és tolókapu motor, valamint egyéb kiegészítők is megtalálhatóak termékpalettánkon.

Toló és úszókapu motor választékunk a lakossági felhasználáson túl, társasházi és ipari kapuk elektronikai nyitásának megvalósítására is megoldással szolgál. A megbízható minőség mellett számos termék esetén több éves garanciát nyújtunk. A meghajtást biztosító motorok kialakításuknak köszönhetően mindkét kapu típus elektronikus nyitásához alkalmas, így remek lehetőséget biztosít minden ingatlantulajdonos számára.

A termékek forgalmazása mellett kivitelezéssel is foglalkozunk, így garázskapuk, szárnyaskapuk, tolókapuk és úszókapuk vásárlására és beépítésére is lehetőséget kínálunk.

Címkék: tolókapu motor úszókapu motor Kaputechnika

Megjelenés ideje: 2020-05-15 14:57:26

Beküldte: Tóth László

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.