CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Üzlet, vállalkozás » Diákmunka nyáron akár 2020-ban is!

Diákmunka nyáron akár 2020-ban is!

Sokan azt gondolják, hogy a 2020-as év végig már csak a világjárványról fog szólni, és a munkaerőpiac teljesen be van fagyva, de ez azért nem teljesen igaz. Sőt. Van egy olyan csomó munkakör, ahol hatalmas a munkaerőhiány jelenleg, és alig várják a diákmunkásokat. Ilyen nyári diákmunkára tökéletesen alkalmasak lehetnek például az árufeltöltői munkák, a pénztáros munkák, de sok étteremnél állhatunk be ételfutárnak is diákként. Sőt, akár 2020 nyarán még IT területén is el tudunk helyezkedni diákmunkásként, valamint az olyan területekre, ahol szabadban tudjuk a munkát végezni, és egymástól elkülönítve.

Természetesen a 2020 nyár még sok változást hozhat, nem lehet semmit garantálni a jelenlegi helyzetben, de ami elmondható, hogy a biztonsági, egészségügyi előírásokat mindenképpen maximálisan tartsuk be, ahol kötelező, ott mindenképpen hordjunk szájmaszkot, lehetőleg szabályosan, valamint fertőtlenítsünk rendszeresen kezet, ne fogdossuk az arcunkat, legyünk körültekintőek, és óvatosak. Diákmunkásként megilletnek és vonatkoznak is ránk ugyanazok a munkahelyi biztonsági szabályok, előírások, lehetőségek, mint mindenki másra. Jó munkakeresést kívávánunk! És ne feledd: diákmunkát nyáron is diákszövetkezeten keresztül tudsz intézni magadnak!

Címkék: diákmunka

Megjelenés ideje: 2020-05-28 11:36:31

Beküldte: Szellő Tamás

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.