CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Életmód, egészség, szépségápolás » A zabkása ezer arca: teás receptek

A zabkása ezer arca: teás receptek

Igazi íz- és egészségbomba az ezerarcú zabkása! Turbózd fel teával és gyümölcsökkel, hogy minden reggel szuperül induljon! Ha még nem próbáltad ki, most jött el az ideje! Fogyókúrázóknak is kifejezetten ajánlott rendszeresen zabkását fogyasztani!

Régóta köztudott, hogy a zabkása az egyik legegészségesebb és legváltozatosabb reggeli. Egészséges, hiszen sok rostot, lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, így később leszünk éhesek tőle, és ezen felül is elképesztően sok pozitív hatása van. Változatos, mert szinte bárhogy elkészíthetjük: tejjel, vízzel, növényi tejjel, gyümölcsökkel, magvakkal, mézzel, akár csokival is. Arra viszont kevesen gondolnak, hogy teát adjanak hozzá, pedig ez jobb ötlet, mint elsőre hinnéd! Lássunk is pár teás zabkása receptet! A következő linken találhatod webshopunk zabkása receptjeit.

Címkék: teapalota zabkása teás receptek

Megjelenés ideje: 2020-07-15 12:41:14

Beküldte: Tavasz Albert

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.