CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Üzlet, vállalkozás » Kovácsoltvas ágy bármilyen díszítéssel egyedi igényekre szabva

Kovácsoltvas ágy bármilyen díszítéssel egyedi igényekre szabva

A fémkeretes ágy nem újdonság a modern bútorcikkek között, és egyre keresettebbek az egyedi kivitelezésű kovácsolt ágyak. Több lakberendezési üzlet és áruház kínál vasból készült készre gyártott ágykereteket, ezek többnyire visszafogott díszítéssel és nagy mennyiségben gépekkel készülnek. Az olcsóbb, tömegtermelésre gyártott ágykeretek  gyengébb minőséget képviselnek, az anyagfelhasználás és felületkezelés is gyakran hagy némi kívánnivalót néhány év után. Ebből kifolyólag ha valaki nem elégszik meg a tömegcikkekkel, minden bizonnyal kézi kovácsolású keretet csináltat. 

A kovácsoltvas ágy sokféle alakzattal, díszítési motívummal számtalan kivitelben elkészíthető, a megrendelő és a hálószoba hangulatához tökéletesen igazodva. A sokféle kivitelezhetőség mellett előnye még az ilyen ágyaknak, hogy magas szilárdság és tartósságnak köszönhetően akár még örökségként is továbbadható. A  tűz- és nedvességállóság mellett egy kovácsolt ágy kerete szinte gondozás nélkül is megőrzi alakját és állapotát. A kézzel készített vaságy teljesen egyedi megjelenése mellett melegség és otthonos hangulatot teremtenek szinte bármely hálószobában. 

Ismét növekvő igény jelentkezik a hagyományos kovácsolt franciaágy mellett a lombkorona-ágy elkészítésére, amely a további díszes megjelenés mellett rendkívül praktikus és szinte bármilyen dekorációs stílushoz illően elkészíthető. Egy igazán egyedi kovácsoltvas ágy elkészítésénél a díszmű kovács mesterek különös figyelmet szentelnek a dekoratív göndör elemeknek, egy szokatlan dísznek. Gyakran az ágy háttámla részét növényi motívumokkal vagy állatos alakzattal  díszítik, így egy kis romantikus hangulatot adva a fekhelynek.

Címkék: kovácsoltvas ágy kovácsolt franciaágy

Megjelenés ideje: 2021-05-13 19:14:58

Beküldte: kovacsmuhely

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.