CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Üzlet, vállalkozás » Daruzás árak

Daruzás árak

A nehéz, nagyméretű terhek megfelelő pozícióba mozgatása előfurdulhat, hogy problémákba ütközik. Sokszor találkozunk olyan esetekkel, amikor szűk hely áll rendelkezésre az emelési munka végrehajtására. Így nem minden daruval lehetséges a megfelelő és biztonságos állás kialakítása.

Cégünk minidaru segítségével végzi el az üvegek, nyílászárók és egyéb tárgyak daruzását, amely mobilitásának és kis helyigényének köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyeken is hatékony munkavégzést tesz lehetővé. Nagy, akár 14 méteres magasságba is el tudjuk végezni a daruzást, amit 550 kg-os súlyú tárgyak esetén is biztonságosan tudunk végrehajtani.

A darubérlés során kezelőszemélyzetet is biztosítunk, így tapasztalt kollégáink segítségével gyorsan és pontosan történhet a terhek mozgatása. Bármilyen tárgy mozgatásával kapcsolatban kereshet minket! Bízza gyakorlott szakemberekre az emelési munkát, kedvező daruzás árak mellett!

Címkék: daruzás darubérlés

Megjelenés ideje: 2021-07-10 13:21:58

Beküldte: Szabó Zsolt

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.