CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Gazdaság, pénzügy » Piackutatás, társadalomkutatás és mezőgazdasági piackutatás

Piackutatás, társadalomkutatás és mezőgazdasági piackutatás

Egy cég számára, a mai felgyorsult világban, elengedhetetlen a naprakész, pontos információ a piacról és annak szereplőiről. A piackutatás különféle típusai hatékony eszközt nyújtanak, hogy megfelelő képet kapjunk az aktuális piaci helyzetről. Ez által pedig felelősség teljes és eredményes döntést tudunk hozni, és gyors reakciót tesz lehetővé a folyamatosan változó fogyasztói magatartásra. Cégünk, az Imas International  piackutatás, társadalomkutatás és mezőgazdasági piackutatás területén nyújtja komplex szolgáltatásait, de igény esetén a részfeladatok megoldásában is megoldást tud adni. Munkáink során gyakorlott, rendszeres képzésben részesülő kérdező biztosokkal gondoskodunk arról, hogy megbízható és hatékonyan használható adatokat szolgáltassunk megbízóink számára.

Kiemelten foglalkozunk az agrárpiac kutatásával, nem csak hazai, de nemzetközi projektekben is. Ennek során igyekszünk megbízóink elvárásainak megfelelni és az eredményes piaci jelenlétet segítő, valós piaci információkat gyűjteni. Mindezt úgy, hogy független kutató cégként dolgozunk és így torzítás mentes adatokat és véleményeket szolgáltatunk.

Címkék: piackutatás mezőgazdasági piackutatás

Megjelenés ideje: 2021-12-23 15:24:45

Beküldte: Szabó Zsolt

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.