CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Üzlet, vállalkozás » Mire jó a szoptatós párna?

Mire jó a szoptatós párna?

A várandóság gyönyörű időszak egy kismama életében, ugyanakkor nehézségekkel is jár. Ugyanis minél jobban növekszik a magzat, annál jobban mennek végbe változások a szervezetben, ráadásul a hormonháztartás is teljesen felborul. Ilyenkor az éjszakák is nehezebben telnek, a hirtelen jött kellemetlenségektől vagy fájdalmaktól sokan nem tudnak aludni, de a kényelmes pozíciót is meglehetősen nehéz megtalálni terhesen. Viszont ma már kaphatóak olyan dolgok, amelyek megkönnyítik ezt az időszakot és elviselhetőbbé teszik a nehézségeket.  

Érdemes időben beszerezni a baba-mama termékeket!

Kiváló segédeszköz például a szoptatós párna, ami nem csak a baba megszületése után hasznos, hanem a várandósság ideje alatt is. Alakzatban leginkább az U betűre hasonlít, a belsejében pedig könnyű töltelék található. A kismama párna teljes mértékben körülöleli a testünket, amelynek köszönhetően meglehetősen kényelmes fekvést biztosít. Megtámasztja a nyakat, vállat és a karokat, ezáltal az említett testrészeket tehermentesíti, akár még a legnagyobb pocakkal is segít megtalálni a legjobb pozíciót. A szoptatós párna alkalmazásával kisebb eséllyel alakul ki derék, illetve hátfájdalom is.  

Miért teszi biztonságossá az éjszakákat a szoptatós párna? 

A kismama párna korlátozza a kismamát a mozgásban, ami azért jó, mert a leendő édesanya így nem tud álmában hirtelen a hasára feküdni, mert ezzel nem csak magának, hanem a babának is árthat. Többen számoltak be arról, hogy olyan érzés a szoptatós párnát ölelni, mintha valaki alulról fogná a pocakunkat.  

A fő funkciója a szoptatós párnának, hogy megkönnyíti a kisbaba etetését. Kényelmesen rá tudjuk fektetni a csecsemőt, majd ezzel együtt ölbe venni. Mivel a kicsi testét is körbeöleli a párna, ezért biztonság érzetet nyújt számára, ennek köszönhetően nyugodtabban, békésebben fog majd enni.

Címkék: szoptatós párna

Megjelenés ideje: 2022-04-20 08:20:33

Beküldte: Nagy Ernő

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.