CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Életmód, egészség, szépségápolás » Gumis lepedő kiságyba

Gumis lepedő kiságyba

A kisbabák akkor lesznek kiegyensúlyozottak, ha elegendő mennyiséget alszanak, nappal és éjszaka egyaránt. Az alvás minőségét pedig rengeteg szempont befolyásolja, köztük az ágynemű minősége is, tehát egyáltalán nem mindegy, hogy milyen típusú babatextíliát szerzel be.

Lepedőből is igyekezz olyat vásárolni, ami anyagában bőrbarát, illetve légáteresztő és természetesen antiallergén. A kiságyban található matracra erősen javasolt kiságyba való gumis lepedőt vásárolni, ugyanis ezt a kisbaba nehezen tudja összegyűrni, tehát nyugodtan izeghet-mozoghat a kiságyban. Biztonság szempontjából is előnyösebb a gumis lepedő, hiszen a kicsi nem igazán képes maga köré tekerni, ez köszönhető a rejtett gumírozásnak, ami garantáltan a helyén marad.

A Pihetex baba lepedők mindegyike 100% pamut, így a baba bőrét kis eséllyel fogja érni bármiféle irritáció, nem mellesleg praktikusság szempontjából is több előnye van a gumis kialakításúaknak. Teremtsd meg a tökéletes kényelmet gyermeked számára és rendelj baba lepedők valamelyikébőla Pihetextől, ezzel is elősegítve a nyugodt és gondtalan éjszakákat.

Címkék: baba lepedők

Megjelenés ideje: 2022-04-25 11:26:51

Beküldte: Nagy Ernő

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.