CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Üzlet, vállalkozás » Értékesítési, marketingkommunikációs és PR tanácsadás üzleti sikeredért

Értékesítési, marketingkommunikációs és PR tanácsadás üzleti sikeredért

Toók László Flórián vagyok értékesítési, marketingkommunikációs és PR szakértő. Motivált, gyorsan tanuló embernek tartom magamat, több mint 10 év értékesítési, marketingkommunikációs és PR tapasztalattal rendelkezem, több tartalomfókuszú cég és vállalkozás reklámtevékenységeit irányítva. Az üzleti életben elsődleges célom a profit és az értékteremtés.

Örömmel mondhatom, hogy a hosszú évek alatt a munkám a hobbimmá vált, a hobbim pedig a munkám lett. Lételememmé vált az Ügyfeleim üzleti sikere, valamint a különböző értékesítési és marketing stratégiák tanulmányozása, a folyamatos önképzés és a szakmai fejlődésem.

Meglátásom szerint az álmok és valóság közti távolságot cselekvésnek hívják, ezt mindig is tartottam és vallottam. Tegyünk róla, hogy az álmok valósággá váljanak.

További részletekért és információkért keress bizalommal a lent megadott weboldalamon.

Keress bizalommal!

Web: Toók László Flórián (google.com)

Címkék: marketing tanácsadás kommunikáció értékesítés PR

Megjelenés ideje: 2022-10-31 15:38:45

Beküldte: Toók László Flórián

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.