CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Szabályok

Cikk beküldésének szabályai

Az beküldött cikkek elutasításra kerülhetnek a következő esetek bármelyikében:

Az oldal szerkesztője fenntartja magának a jogot, hogy a beküldött cikket törölje, a leírás szövegét megváltoztassa, illetve az oldal szerkezetének legjobban megfelelő kategóriába helyezze!

A beküldött cikket kategorizálni is tudod. A kategórialistából maximum egy kategóriát választhatsz, azt az egyet kötelezően meg kell jelölnöd.

A cikk szövegébe 500 karakterenként 1 link elhelyezése megengedett

Új cikket úgy tudsz beküldeni, hogy kitöltöd az cikk beküldése űrlapot.

Viszontlink:

A kölcsönösség jegyében kérjük támogasd a CikkCakk.Com weboldalt és illeszd be honlapodra az alábbi kódot:

HTML kód:
<a href="http://www.cikkcakk.com" title="CikkCakk.Com - cikkek katalógusa">CikkCakk.Com</a>

A [Cikk beküldése] gomb megnyomásával elismered, hogy elolvastad, és elfogadtad a weboldal szabályait és a cikkbeküldés feltételeit.

Tilos mások számára zavaró, zavart keltő cikket beküldeni. A közizlésnek nem megfelő cikkek beküldése nem engedélyezett. A pornográf, warez és büncselekménybe ütköző cikkek, valamint spam jellegű, egymás után beküldött vagy többszörösen, duplikáltan beküldött cikkek küldése nem megengedett - azonnal töröljük.

A cikkcakk.com üzemeltetője a rendszer használatából adódó bármilyen jogsértésért (tekintettel a szellemi tulajdonjogokra is) semmilyen felelősséget nem vállal és nem vonható érte felelősségre. Kérjük, hogy a cikkeket a weboldalt használó internetezők közös érdekének megfelelően a fentebb leírt szempontok figyelembevételével küldd be!

A cikk által 3. személynek okozott károkozás, illetve a beküldött cikk által megvalósított bűncselekmény esetén az üzemeltető minden tőle telhető segítséget megad az ez ügyben eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából ill. felelősségre vonása iránt.

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.