CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Üzlet, vállalkozás » Tervezés

Tervezés

Az építészeti alkotások sikeres megvalósításának alapvető feltétele az Építtető igényeinek, az építészeti szolgáltatásoknak és valamennyi résztvevő feladatainak világos megértése. Tapasztalat szerint a legsikeresebbek azok a munkák, amelyek a kölcsönös bizalom és jóakarat légkörében folynak. E légkör megteremtésének alapvető feltétele az Építtető és az Építész feladatainak és kötelezettségeinek pontos meghatározása és megismerése.
Cégünk feladatának tekinti a természet adta tökéletesség és az ember alkotta formatervezés összhangba hozását. Építész vállalkozásunk időtálló, egyszerű tervezésű épületeket alkot, természetes anyagokból dolgozva. Szolgáltatásaink közé tartozik  a teljes körű tervezés, ügyintézés, illetve előzetes és projekt közbeni folyamatos tanácsadás. Számunkra nem jelentenek akadályt az újszerű megoldások, a megbízóval közösen váltjuk valóra az elképzelt terveket. Látogasson el cégünk honlapjára, ahol megtekintheti referenciamunkáinkat is. http://www.tothproject.hu/

Címkék: tanácsadás építészet építész

Megjelenés ideje: 2011-11-07 14:27:24

Beküldte: Pap Dia

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.