CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Üzlet, vállalkozás » Íme egy magas hőmérsékletű hőszivattyú a Daikintől

Íme egy magas hőmérsékletű hőszivattyú a Daikintől

Mire használjuk a magas hőmérsékletű hőszivattyút?
A Klímagyár kínálatában számos termék közül válogathatunk. Szembe találhatjuk magunkat rengeteg esetleg érthetetlen kifejezéssel. Mégis mire van nekünk szükségünk? Mire jó a magas hőmérsékletű hőszivattyú? Az kell-e egyáltalán nekünk?
Hogyan működik a hőszivattyús fűtés?
A berendezés  kivonja a megújuló hőt a környezeti levegőből. A víz melegítését is tökéletesen elvégzi. Akár 80 fokra képes felmelegíteni azt.
Az új Daikin Altherma 3 M pedig hűteni is képes. Így tulajdonképpen a hőszivattyú tud gondoskodni háztartása klímájáról.
Mi lesz a régi rendszerekkel?
A korszerű levegő-víz berendezések, így a Daikini rendszerek is ideálisak lehetnek felújításhoz. Ugyanis helyettesítik például a régi kazánokat. Minimális helyigénnyel rendelkezik. Illeszkedik a már meglévő csővezetékekhez és radiátorokhoz.
Ezeket a magas hőmérsékletű hőszivattyúkat:
75%-ban megújuló energia, 25%-ban elektromosság hajtja
Megfelel az A++ energiahatékonysági elvárásoknak
Daikin Altherma 3 M Mitől különleges ez a rendszer?
A Daikin Altherma 3 M egy magas hőmérsékletű hőszivattyú. Monoblokkos rendszerről van szó. Hűtésre és fűtésre egyaránt alkalmas, 1 fázisú. Tökéletes megoldás lehet ez a kis hőszivattyú kisebb beltérre.
A Klímagyár 100% elégedettségi garanciát vállal, Szeged 10 kilométeres körzetében ingyenesen szállít.
Bármilyen kérdéssel forduljon a munkatársakhoz bizalommal. Nézzen szét a honlapjukon, a klimagyar.hu-n és döntsön energiahatékonyan!

Címkék: hőszivattyú magas hőmérsékletű hőszivattyú

Megjelenés ideje: 2022-09-18 14:36:36

Beküldte: Károly József

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.