CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Hírek » Dobrev Klára: a szociáldemokrata kormány önrész nélkül fogja felújítani a magyar otthonokat + VIDEÓ

Dobrev Klára: a szociáldemokrata kormány önrész nélkül fogja felújítani a magyar otthonokat + VIDEÓ

Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, Kocsis-Cake Olivio környezetvédelmi és klímaügyi árnyékminiszter és Varju László energia- és rezsiügyi árnyékminiszer Komlón mutatta be az árnyékkormány környezetvédelmi és energiapolitikai programját.

Dobrev Klára szerint már rég nem az a kérdés, hogy szükség van-e a zöld átállásra, hanem hogy hogyan kell igazságosan zöldebbé és fenntarthatóbbá tenni Magyarországot. Dobrev Klára beszélt arról a rossz példáról, amit az Orbán-kormánytól látunk, mert számukra a zöld gondolat csak ürügy ahhoz, hogy pénzt adjanak a gazdagoknak.

Dobrev Klára szerint a zöldpolitika csak akkor lehet sikeres és hatásos, ha a megvalósítása szociáldemokrata alapokon nyugszik. Az árnyékminiszterelnök úgy látja, klímavédelmi jótanácsokat csak akkor osztogathatnak az embereknek, ha adnak mellé pénzt is nekik. A szociáldemokrata kormánynak pedig azt kell elérni, hogy az embereknek megérje fenntarthatóvá tenniük a mindennapjaikat. Hogy megérje megújuló energiára cserélniük a gázfűtést, mert alacsonyabb lesz a rezsijük.

A teljes cikk ide kattintva olvasható.

Forrás: Közbeszéd

Címkék: Dobrev Klára Kocsis-Cake Olivio Orbán-kormány árnyék-miniszterelnök

Megjelenés ideje: 2023-10-29 08:35:43

Beküldte: Közbeszéd.hu

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.