CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Oktatás, művészet, kultúra » LEGALO® diákszoftver- Adobe akció

LEGALO® diákszoftver- Adobe akció

Az Adobe diákprogramja lehetőséget biztosít, hogy megismerd és diákéveid alatt - non-profit célra - használd az Adobe kreatív szoftvereit. Az Adobe kialakított egy speciális árazást, amely lehetővé teszi számodra, hogy rendkívül kedvező áron - az üzleti változatok árának töredékéért - vásárolhasd meg ezeket a professzionális szoftvereket.
<a>Kik nem vehetik igénybe a kedvezményt?</a> A kedvezményt nem vehetik igénybe levelező tagozaton tanuló diákok; oktatási intézmények tanárai; iskolák, főiskolák, egyetemek és egyéb oktatási intézmények; magán-, illetve üzleti oktatási intézmények; egyesületek, szabadidőcentrumok, kutatóintézetek stb.
A kedvezményt azon diákok vehetik igénybe, akik hivatalosan akkreditált magyarországi állami- vagy magánintézményben, egyetemen, főiskolán, nappali vagy esti tagozaton folytatják tanulmányaikat, és rendelkeznek diákigazolvánnyal; általános- vagy középiskolában folytatják tanulmányaikat, és rendelkeznek diákigazolvánnyal.
Amennyiben a jövőben üzleti célra is szeretnéd használni a szoftvert, 1 évet követően lehetőséged nyílik üzleti licenc verzióra frissíteni, amelynek következtében a szoftver teljes értékűvé válik.

Microsoft diákkedvezmények
Video2brain diákkedvezmények

Címkék: diák microsoft adobe kedvezmény

Megjelenés ideje: 2012-01-23 15:05:28

Beküldte: Pityu

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.