CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Üzlet, vállalkozás » Tüzvédelem

Tüzvédelem

Cégünk 2005 óta foglalkozik tűzvédelemmel és tűzvédelmi berendezések telepítésével, karbantartásával. Mivel számunkra a legjobb reklám az ajánlás, ezért célunk, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek munkánkkal. Szakembereink a munkavédelmi és környezetvédelmi szolgáltatást is ellátnak. Cémunkahelyi balesetek és tűzesetek megelőzése, a károk minimalizálása a megfelelő jogszabályi háttér folyamatos figyelembevétele mellett. Kíváló szakmai kapcsolatokkal rendelkezünk a BM OKF és az OMMF felügyeleti szerveivel. Mi garantáljuk a korrekt, megbízható munkavégzést! http://www.tuzparipa.hu
Hívjon bizalommal!PRG Info Bt. . Cím: 1221 Bp. Játék u.36. Telefon: 06/30-982-80-40 Fő profilunk mellett, szakembereink a munkavédelmi és környezetvédelmi szolgáltatást is ellátnak. Árainkat úgy szabtuk, hogy szolgáltatásaink a jelen gazdasági helyzetben is megfizethetők legyenek, de a minőséget mégis magas színvonalon garantáljuk. 
Munkatársainkkal szemben alapvető elvárás a kellő gyakorlat, a megbízhatóság, a munkához való pozitív hozzáállás, udvariasság és igényes megjelenés. 
Célun

Címkék: tűzvédelem tűzvédelmi berendezés

Megjelenés ideje: 2012-02-22 21:47:58

Beküldte: Molnár Timót

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.